NederlandsEnglishGermanFrenchSpanishItalian

Jamet Vouwwagen

Jamet is al 50 jaar de absolute leider in het vouwwagen segment. Door innovatie en ontwikkeling staat ieder model garant voor een onvergetelijke kampeervakantie. De snel op te zetten Jamet vouwwagens bezitten een gedetailleerd design, duurzame kwaliteit en zijn tevens ideaal geschikt voor een lichtgewicht, hybride of elektrische auto. Met de Easy, Panorama, Outdoor, All season, Dakota, AIR, Arizona heeft SchipperCaravans een vouwwagen in huis voor ieder type kampeerder. Wij zijn een officiële Jamet Vouwwagen dealer, waardoor u bij ons gewaarborgd bent van kwaliteit en service. Bekijk hier alle vouwwagen info, of kom vrijblijvend langs om de nieuwe vouwwagens zelf te zien en ervaren.

“2024 brengt iets nieuws – de Jametic ECO, speciaal ontworpen voor de kampeerder die zich inzet voor duurzaamheid en milieubewust zijn.”

Jamet Vouwwagen Jametic ECO

JAMET EASY
JAMET EASY

Jamet Vouwwagen Jametic ECO

Jamet slaat in 2024 een volledig nieuwe weg in! Als een van de pioniers introduceert Jamet een baanbrekende NOVITEIT op de markt: de Jametic ECO, een ecologische vouwwagen. Bij dit ECO-model worden zelfs gerecyclede jeans spijkerbroeken verwerkt in het gebruikte tentdoek. Hiermee ondergaat het Jamet-assortiment een complete transformatie, vernieuwing en wordt volledig afgestemd op de hedendaagse focus op duurzaamheid en milieuvriendelijk gebruik van materialen, en dat allemaal tegen een betaalbare prijs zoals altijd bij Jamet!

Het wanddoek van de Jametic ECO is vervaardigd uit TenCate Ecoline ECODENIM – Bluejeans tentdoek in een lichtgrijze kleur met blauwe (jeans) vezels erdoorheen. Dit materiaal bestaat onder andere uit gerecycled polyester en voor een groot deel uit gerecyclede jeans broeken. Op deze manier krijgen de jeans broeken een nieuw leven en geven ze tevens kleur aan het tentdoek zonder dat er extra kleurstoffen nodig zijn, met aanzienlijk minder productie-waterverbruik.

Het dakdoek van de Jametic ECO is vervaardigd uit donkergrijs TenCate Ecoline ECOHEMP-doek, samengesteld uit hennep, organisch katoen, en voor 50% uit gerecycled polyester. Hierdoor wordt niet alleen aanzienlijk bijgedragen aan de reductie van de CO2-footprint, maar ook aan de verlaging van energiekosten en het verminderen van waterverbruik tijdens het productieproces.

Het grijze grondzeil, met een gewicht van 650 gr./m2, is van Heytex H7718 en bevat ongeveer 16 gerecyclede petflessen per m2.

Voor het donkergrijze polycoton interieur-slaapcabine-doek, met goede verduistering, wordt een mix van 50% katoen en 50% gerecycled polyester gebruikt.

De complete tent van de Jametic ECO heeft indrukwekkende afmetingen van circa 5.00 x 4.00 m en biedt royaal veel ruimte, inclusief het fraaie Jametic tentdesign met twee verandawanden. De kleurstelling in chique lichtgrijs (met blauwe jeansvezels) en donkergrijs met zwart wordt geaccentueerd door contrasterende witte ritsen en biezen. De tent beschikt over diverse permanente ventilatieramen en een fraaie ECO-boogluifel met zijwanden voorzien van ramen.

In de Jametic ECO bevinden zich twee ruime 2-persoons lattenbodembedden van elk 1.40 x 2.04 m (met 3 extra bedpoten). Het rechterbed is opklapbaar met behulp van gasdempers en biedt een opbergruimte van circa 1.200 liter. Onder het linkerbed kan een ondertent worden geplaatst. Tussen de bedden bevindt zich een handige hangkaststang.

De wagenbak van de Jametic ECO, met een nieuwe lichtgrijze kleur en unieke decoratie-Eco-jeans-striping, meet compact 1.52 x 2.20 m (zonder keuken). Het frisse donkerblauwe dekzeil en de optionele fraaie wieldeksels voegen extra stijl toe. Met een as van 750 kg en grote banden 155×13 biedt de wagenbak een laadvermogen van ongeveer 350 kg (schokdempers als optie/actie). Het Easy Access bagage systeem en een achterklep zorgen voor extra toegang tot de bagage. De fietsdrager op de dissel of imperiaal is beschikbaar als optie.

 

 • 2 Persoons
 • Triangle design
 • Zelfreinigend TenCate Dakdoek
 • Uitritsbaar ecru grondzeil
 • Opionele aluminuim-velgen
 • Optionele reservewielbeugel op dissel
 • Optionele disselbak
 • Optionele disselafdekking
Easy indeling
jamet vouwwagen tencate tentdoek

Jametic Eco  € 7.450,- incl. Btw
Jametic Eco inclusief luifel € 7.995,- incl. Btw

JAMETIC OUTDOOR AS / CP Self Cleaning

JAMET VOUWWAGEN

JAMETIC OUTDOOR
jamet vouwwagens jametic outdoor 2016
OUTDOOR

De Jamet Jametic Outdoor is een speciaal actiemodel dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Het omvat een 4-persoons uitvoering met een nieuwe ronde boogluifel, disselbak, oplooprem, luxe 3-pits achterkeuken, 2×2 persoons lattenbodembedden en is inclusief rijklaarmaakkosten. Daarnaast is de vouwwagen uitgevoerd in geheel nieuwe tentkleuren.

De Jametic Outdoor 2022 heeft een eigentijdse uitstraling met een combinatie van ecologisch ecru tentdoek en donkergrijze accenten. Het lichtgrijze synthetische/afwasbare AS dak heeft een zelfreinigend effect, en de donkergrijze decor-stroken boven de ramen geven een moderne touch. Zwarte pvc spatrand en slikrand completeren het geheel, terwijl het interieur in ecru is met fraaie donkergrijze slaapcabines voor optimaal slaapcomfort.

De vouwwagen is eenvoudig op te zetten met het supersnelle 1-2-3 opzetsysteem voor wagentent en voortent, ondersteund door een extra gasdruk-opzethulpveer. Het Easy Access bagage-laadsysteem maakt het in- en uitladen van bagage mogelijk zonder de wagen volledig op te zetten. Dit systeem, uniek voor een symmetrische vouwwagen, tilt de bedden met frame en tent open naar de zijkant dankzij een metalen rechthoekig kaderframe, ondersteund door gasdrukveren.

De vouwwagen heeft een nieuwe ronde AS boogluifel met transparante halfronde ramen, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. De luifel is ruim bemeten met ca. 2,40 m. diepte. Een optionele grote voortent-uitbouw biedt extra (slaap/berg)ruimte. Extra’s zoals nieuwe zware hoekkrikken, keukenwielen, zwart luxe afdekzeil met goudkleurige rand, vliegengaas-entreedeur, vliegengaas-voorwand paneel, stormband-afspanning en het uitritsbare ecru-kleurige kuipgrondzeil zijn inbegrepen.

De vouwwagen is voorzien van 2×2-persoons lattenbodem-bedden met extra stevige schuimvulling. Een extra ondertent is mogelijk, evenals een voortentuitbouw. De luxe achterkeuken heeft elektrische watervoorziening en 2 opberglades. Kortom, de Jamet Jametic Outdoor is een ruime en snelle vouwwagen, geschikt voor twee personen of het hele gezin. Bovendien wordt deze vouwwagen geleverd met een GRATIS actie-disselbak.

 • Speciaal Actie-model: Jamet Jametic Outdoor 2022

  Dit exclusieve actiemodel is inclusief een nieuwe fraaie ronde luifel en disselbak, geschikt voor 4 personen en voorzien van een keuken en oplooprem. De luxe 3-pits RVS achterkeuken biedt alle comfort voor culinaire avonturen op de camping.

  Met het super snelle 1-2-3 opzetsysteem, inclusief voortent, is de Jamet Jametic Outdoor eenvoudig en snel klaar voor gebruik. De moderne nieuwe kleuren voor 2022 zijn een combinatie van ecru, zwart en grijs, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

  Het lichtgrijze AS dak met zelfreinigend effect voegt niet alleen stijl toe, maar zorgt ook voor praktisch gemak. De vouwwagen wordt geleverd met een fraaie nieuwe ronde boogluifel met halfronde ramen, waardoor de luifel een eigentijdse en ruime uitstraling heeft.

  Als extra promotie ontvangt u een GRATIS actie-disselbak bij aankoop. De bedden zijn uitgerust met lattenbodems voor een goede nachtrust, en het Easy Access Bagage Systeem maakt het laden en lossen van bagage eenvoudig.

  Het jubileum zwart dekzeil met goudkleurige rand voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, en het is verlengbaar met 10-15 cm voor extra ruimte bovenop het bed. Voor een soepele rit is er de optie voor schokbrekers, waardoor de vouwwagen geschikt is voor snelheden tot 100 km/uur.

  Kortom, de Jamet Jametic Outdoor 2022 biedt een combinatie van stijl, comfort en innovatie, alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

   

jamet vouwwagen outdoor as 2016

JAMETIC OUTDOOR € 8.995,- incl. Btw
JAMETIC OUTDOOR incl Luifel € 9.650,- incl. Btw

DAKOTA Outdoor / AS Self Cleaning

JAMET VOUWWAGEN

JAMET DAKOTA
jamet vouwwagen jamet dakota outdoor 2016 model
DAKOTA

Complete, ruime en betaalbare vouwwagen met een moderne tunneltent-look

De Dakota All Season is een volledige, ruime en prijsgunstige vouwwagen die perfect past bij de (trendy) gezinstent-kampeerder. De fraaie boogvorm zorgt voor een ruimtelijk effect en veel opzetgemak. Voor 2022 is de vouwwagen vernieuwd met een geheel nieuwe All Season-uitstraling. De toevoeging van een nieuw contra halfrond voorwand-design met prachtige tentkleuren in lichtgrijs/donkergrijs/zwart/antraciet geeft de Dakota een eigentijdse uitstraling. Het dak is nu lichtgrijs TenCate AS-dak met een zelfreinigend effect en de zijwanden zijn vernieuwd met super de luxe ademende ACRYL-zijwanden!

NIEUW – JAMET IN 3D EN IN VIRTUAL REALITY

Ontdek de Jamet vouwwagens nu ook op afstand alsof je daadwerkelijk in de showroom staat. De 3D-presentatie maakt dit mogelijk, en met de optie tot Virtual Reality wordt het zelfs nog realistischer! Jamet blijft helemaal bij de tijd en maakt gebruik van moderne media-technieken om jou als klant optimale bezichtigingsmogelijkheden van de Jamet-producten te bieden.

De 3D-presentaties zijn beschikbaar via onderstaande links. Met een extra VR-bril kunt u modellen zoals de AIR (wagentent met luifel) en Dakota All Season 2022 in bijzondere Virtual Reality bekijken. Gedetailleerde instructies vindt u door op het betreffende icoontje te klikken in de 3D-presentaties, zowel links als rechtsonder!

Uniek Easy Access Bagage Systeem

Als eerste en vooralsnog enige symmetrische vouwwagen op de markt heeft de Dakota AS een Easy Access Bagage systeem, waarbij het tent-en zitgedeelte naar achteren omhoog openklapt en de bagageruimte in de wagenbak bereikbaar wordt. Het hele zitgedeelte met zitbankdeksels klapt mee omhoog zelfs. Hierdoor wordt uw tentdoek voor vertrek bij het inpakken niet meer nat bij regen en u kunt uw vouwwagen gewoon langs de weg parkeren en inpakken, want hij hoeft niet meer opengeklapt te worden op de oprit of elders om aan de bagageruimtes te komen. Ook voor onderweg is dit heel handig als u nog even iets uit de vouwwagen wilt pakken. Want ook de keuken kan blijven zitten tijdens dit omhoog klappen.

Extra compleet

Ook heeft de Dakota schokbrekers (actie), een uitritsbaar oerdeglijk 600gr/m2 nu in lichtgrijs uitgevoerd pvc kuipgrondzeil, zware uitdraaisteunen en keukenwielen (optie) een bijzonder fraai zwart luxe dekzeil met uitvouw-element en een riante voortent-uitbouw(optie) van maar liefst 2.10 x 1.80 m., zie foto, en een aanritsbare  lichtgrijze AS boog-luifel + luifelzijwanden (optie) en ook diverse acryl-snufjes zoals luxe oproldoekpanelen i.p.v. drukke gordijnen !

Ook de Dakota All Season heeft in het seizoen 2022  een fraaie GRATIS disselbak inclusief !!

Specificaties & Extra’s

De Dakota AS voortent meet maar liefst 5.20 x 3.00 m. Superluxe RVS-3 pits achterkeuken (met nieuwe keukenwielen als optie), 13 inch-wielen, en 2 grote bedden 155 x 200 en 165 x 200 cm. met lattenbodems en extra stevige schuim. Nu ook met extra donkere slaapcabines in heel donkergrijs doek voor optimaal slaapcomfort (zodat ook de kinderen niet onnodig vroeg door het daglicht wakker gemaakt worden).

Ook de Dakota-AS 2022 heeft een vliegengaas-entreedeur, stormband-afspanning en een vliegengaas-voorwand- paneel(optie) en een uitritsbare kuipgrondzeil ! Ook zijn beide zijwandpanelen van de Dakota-voortent uitritsbaar waardoor het voortentdak ook als luifel te gebruiken is. Ook wordt hierdoor het opzetten van de voortent lichter en gemakkelijker als de voortent-zijwanden uitgeritst zijn.

Het opzetten van de symmetrische wagentent van de Dakota AS gaat net zo snel en op dezelfde wijze als bij de eveneens symmetrische Arizona vouwwagen. Kijkt u bij de Arizona voor de serie foto’s en de video van het openklappen van de wagentent en voortent. Dit is hetzelfde opzetsysteem bij de Dakota All Season alleen dat deze een ronde boogvoortent heeft i.p.v. een puntdak-voortent zoals bij de Arizona All Season.

Luifel en voortent

De aanritsbare Dakota-AS-luifel + luifelzijwanden vormen een luxe en fraaie kleureenheid met de rest van de Dakota-voortent. Daarnaast zijn ze zeer ruim met 2.00 m. basisbreedte + ca.1 m. schuin windscherm en met ramen met raamflappen + ritsen zelfs!

Nieuw is dat deze fraaie boogluifel nu ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd kan worden, waardoor de Dakota nog meer als trekker geschikt is.

 • Een trendy en fraaie tunnel-voortent met een sportieve uitstraling, dat is wat de Dakota All Season biedt. De aparte boogvorm zorgt voor een groot ruimtelijk effect, terwijl de tentkleuren in grijs, zwart en antraciet een eigentijdse uitstraling geven. Met een AS dak voorzien van zelfreinigend effect en ademende acryl zijwanden, biedt deze vouwwagen een hoog niveau van comfort.De optionele luifel kan direct aan de wagentent worden bevestigd, en de extra donkere slaapcabines dragen bij aan een rustgevende slaapervaring. Deze luxe 4-6 persoons symmetrische vouwwagen kenmerkt zich door een zeer snel symmetrisch opzetsysteem, vergelijkbaar met de Arizona (zie video daar).Met royale 2.00 meter bedden voorzien van lattenbodems, biedt de Dakota All Season een comfortabele slaapomgeving. Het Easy Access Bagage Systeem is een primeur in een symmetrische vouwwagen, wat de toegang tot bagage eenvoudig maakt (zie video).Voor extra ruimte is er de mogelijkheid van een riante voortentuitbouw van 2.10×1.80 meter (optie). Kortom, de Dakota All Season combineert stijl, comfort en innovatie voor een onvergetelijke kampeerervaring.
jamet vouwwagen dakota outdoor as 2016
jamet vouwwagen tencate tentdoek

DAKOTA ALL SEASON € 10.250,- incl. Btw
DAKOTA ALL SEASON INCL. LUIFEL  € 10.850,- incl. Btw

JAMET AIR / Self Cleaning

JAMET VOUWWAGEN

JAMET AIR
JAMET AIR

Oppompbare voortent

De Jamet Air vouwwagen is uitgerust met een innovatieve oppompbare voortent, wat resulteert in moeiteloos opzetgemak zonder het gedoe met traditionele stokken. Het oppompen verloopt zeer snel, binnen enkele minuten (zie video). Bovendien betekent dit minder gewicht en ruimtebeslag, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een stalen voortentframe. Dit is werkelijk een fantastische oplossing, waarbij het gemak van het oppompen het comfort van de gebruiker dient!

Bij de nieuwe Jamet-AIR blijft de vertrouwde wagenbak-formule behouden, inclusief de constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, achterkeuken en het vouwsysteem. Ook de wagentent behoudt zijn kenmerken met katoenen wanden en dakdoek. De Jamet-AIR biedt nu zelfs extra donkere slaapcabines en introduceert nieuwe, bijzonder fraaie tentkleuren in ecru/zwart/antraciet!

Een extra voordeel is dat de Jamet AIR luifel nu direct aan de wagentent kan worden gemonteerd, waardoor het trekken met de AIR nog gemakkelijker wordt! Zie de foto hieronder voor een visuele weergave van deze handige feature.

U kunt nu ook op afstand helemaal in en om de Jamet vouwwagens heen lopen net alsof hij u in de showroom in de vouwwagen staat. De 3D-presentatie maakt dit al mogelijk en de optie tot Virtual Reality maakt dit geheel realistisch ! Kortom Jamet gaat weer helemaal met de tijd en de moderne media-technieken mee en biedt u als  klant optimale bezichtigings-mogelijkheden van de Jamet-produkten.

3D werkt via onderstaande links en met behulp van een extra VR-bril kunt u de modellen AIR (wagentent met luifel) en Dakota All Season 2022 in de bijzondere Virtual Reality bekijken. Voor dit laatste vindt u de instructies als u op het betreffende icoontje klikt in de 3D-presentaties links en rechtsonder !

Oerdegelijke uitstraling

De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent en luifel! Ondanks de opblaasbare versie geen lichtgewicht- of goedkope uitstraling. Ook een oerdegelijk uitritsbaar 600 gr/m2 pvc ecru kuipgrondzeil in de voortent. Er zijn 2 hele grote ronde oppompbare bogen / luchtslangen in het doek van de voortent verwerkt van maar liefst 20 cm diameter en 2×3 losse opblaasbare kleinere dak-langsliggers 140 cm (met klitband snel te bevestigen).

De grote bogen zijn elk binnen 1 minuut opgepompt tot 0,3 bar met de bijgeleverde “double-action”-pomp. Elektrische pomp optie.

Het grondzeil kan door het ontbreken van een frame aan de voortent geritst blijven. Het grondzeil en de voortent slechts op de 4 hoeken fixeren en de voortent simpelweg aan ritsen aan de wagentent en het oppompen kan beginnen. Dan afspannen en klaar !!

De Jamet-AIR een fantastische snelle vouwwagen!! En de voortent kan ook met/in het grondzeil  opgevouwen worden en op het bovenste bed op de ingevouwen wagen onder het dekzeil getransporteerd worden (waardoor ook meer bergruimte in de wagenbak zelf). Zie ook de video van de Jamet-AIR.

Voortent – Ruim en geventileerd

De voortent is maar liefst 5.20m x 3.20m, een enorme leefruimte. Links en rechts is er een extra oprolbare deur en steeds 2 grote ramen met ventilatie-vliegengaas en plastic afdekflap met rits. Ook hier de extra Jamet vliegengaas-voordeur voor ventilatie. In de beide  zijwanden van de voortent zitten steeds 2 kleine leuke toegangsdeurtjes met ritsen voor snelle aansluiting van de luchtpomp op de luchtslangen van buitenaf. En ook bijv. als 220 V kabeldoorvoer. Eenmaal opgezet zijn er vele (storm) afspanpunten.

Een bijzonder fraaie optie is de luxe, 2 m. diepe enorme aanritsbare en oppblaasbare luifel van de Jamet-AIR (met één grote opblaasbare boog), inclusief luxe oprolbare zijwanden, met plastic ramen met een oprolbare afdekflap. Voor onder de luifel een oerdegelijk grondzeil (gedeeltelijk aanritsbaar) en een grote vliegengaaswand (optie).

3D en meer foto’s zie https://jamet.nl/types/jamet-air-opblaasbaar/

 • De Jamet AIR, een ware revolutie in vouwwagenland! Binnen enkele minuten is de voortent opgepompt met de double-action-pomp (zie video). Geen gedoe meer met zware voortentframes en eindeloos gepuzzel met losse stokken.

  En er is meer! De luifel is nu ook direct monteerbaar aan de wagentent, wat het gebruiksgemak verder vergroot. De Jamet AIR is beschikbaar in nieuwe, bijzonder fraaie tentkleuren in ecru/zwart/antraciet.

  Ervaar extra bergruimte in de Jamet AIR wagenbak. Kies voor de luxe 2 meter diepe opblaasbare luifel met vaste zijwanden als optionele toevoeging. Het royaal voortent-interieur meet 5.20 x 3.20 meter en herbergt een luxe 3-pits achterkeuken op wielen, zonder dat tillen nodig is.

  Het opzetten is een fluitje van een cent dankzij de double-action pomp, waarbij ook een elektrische pomp als optie beschikbaar is. Geniet van het katoenen wagententdak en het katoenen voortentdak, wat bijdraagt aan de aangename sfeer. De donkere slaapcabines bieden optimaal slaapcomfort.

  Bovendien is de Jamet AIR voorzien van een oerdegelijk uitritsbaar kuipgrondzeil. Zowel de voortent als het grondzeil kunnen aan elkaar blijven en ingevouwen op de wagenbak liggen, wat resulteert in nog meer bergruimte in de wagenbak. Alles is ontworpen voor een comfortabele en zorgeloze kampeerervaring!

   

Air indeling

AIR € 10.650,- incl. Btw
AIR inclusief luifel € 11.395,- incl. Btw

ARIZONA All Season / Self Cleaning

JAMET VOUWWAGEN

jamet vouwwagen jamet arizona all season 2016
JAMET ARIZONA
jamet vouwwagen arizona all season 2016
ARIZONA

De Jamet Vouwwagen Arizona All Season, het vlaggenschip in de Jamet-collectie, biedt ruimte aan 4-6 personen en is geschikt voor alle seizoenen, zelfs voor een heel seizoen lang. Dit dankzij het synthetische Ten Cate AS-dakdoek met een zelfreinigend effect en ademend acryl wanddoek.

Ondanks dat we al meer dan 30 jaar de Nr. 1 zijn in Nederland, blijven we streven naar permanente innovatie. Dit heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe tentkleuren-combinatie: de indrukwekkende JAMET ARIZONA – LOOK, die ongekend is in de wereld van vouwwagens. Het lichtgrijze AS self-cleaning dakdoek wordt gecombineerd met luxe “geprofileerd” lichtgrijze acryl wanden en fraai donker antraciet. Zwarte pvc wordt gebruikt voor de spatrand en slikrand, met nieuwe bruine lederlook biezen en witte ritsen als een fraai contrast. Het interieur is uitgevoerd in lichtgrijs polyesterkatoen. De vouwwagen Arizona heeft een modern halfrond voortent-voorwand-design in een opvallende aluminium-kleurig acryl. Daarnaast heeft de voorwand een nieuw en fraai lederlook Jamet-logo. De Arizona wordt geleverd inclusief een GRATIS jubileum disselbak, en dit alles voor een zeer scherpe prijs voor zo’n royale en luxe vouwwagen.

Het zelfreinigende tentdoek van de Arizona All Season is een resultaat van ons streven naar “permanente innovatie” en wordt uitgevoerd met i-doek (i-intelligent dak-tentdoek) met zelfreinigend effect. Het Ten Cate All Season Residential dakdoek is voorzien van een speciale zelfreinigende coating, ontwikkeld met innovatieve technieken, waardoor het altijd als nieuw zal blijven. De toplaag lijkt op die van het blad van de lotusbloem, bekend om zijn water- en vuilafstotende eigenschappen. Vuil hecht zich minder aan het oppervlak van dit gecoate weefsel, waarna een lokale regenbui de vuildeeltjes eenvoudig wegspoelt. Zo maakt Jamet / Ten Cate gebruik van een prachtig voorbeeld uit de natuur!

Zie link voor foto’s Arizona 2024 https://jamet.nl/types/arizona-all-seasons/

 • Specificaties

  • Superluxe 4-6 persoons symmetrisch model
  • AS dak met zelfreinigend effect
  • Ademend luxe acryl-zijwanddoek
  • Voorwand design in aparte kleuren
  • Nieuwe bruine lederlook biezen
  • Nieuw lederlook Jamet-logo op voorwand
  • Incl gratis Jubileum-disselbak
  • 2.10 m bedden (bij 1.65m) met luxe isolatie-wattering
  • Extra donkere slaapcabines
  • Luxe 3-pits thermisch beveiligde rvs keuken
  • Super snel opzetsysteem
  • Verplaatsbare voortent-voorwand
  • Module Concept Voortent/Luifel
  • Uitritsbaar oerdegelijk lichtgrijs pvc-kuipgrondzeil
jamet vouwwagen arizona all season 2016

ARIZONA ALL SEASON € 10.695,- incl. Btw
ARIZONA ALL SEASON inclusief luifel € 11.450,- incl. Btw

VOUWWAGEN SPECIALIST LIMBURG

Als erkend dealer van officiële Jamet vouwwagens is SchipperCaravans dé specialist op het gebied van vouwwagens. Dit maakt SchipperCaravans de ultieme bestemming voor een betrouwbare vouwwagenaankoop! In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse modellen, waaronder de Dakota, Louisiana, Arizona en de Jameta. Ook de Jametic vouwwagenmodellen, zoals de Jametic Panorama, Jametic Outdoor en Jametic All Season, zijn te bewonderen tussen onze gloednieuwe vouwwagens. Bovendien zijn wij volledig Focwa-gecertificeerd, wat betekent dat u bij de aanschaf van een vouwwagen of vouwwagenonderdelen verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden.

SchipperCaravans
officiële dealer van:

Back to top